Sprijin pentru suflet si trup
Data: 22 Sep 2008

Cu ocazia chartării, membrii clubului au avut ocazia să se bucure de mini – spectacolul echipelor de dans ale clubului “Elite” Focşani. Am fost impresionaţi de talentul şi spectacolul oferit de copii, dar şi de problemele cu care aceştia se confruntă.

Problemele sunt datorate în special costurilor ridicate ale antrenamentelor şi echipamentelor de antrenament şi concurs, costuri care în multe cazuri duc la “eliminarea” unor copii talentaţi care nu au resursele financiare necesare. Eliminarea acestora are consecinţe grave pentru copii si colectivele în care aceştia trăiesc, se pierd speranţe, idealuri, idoli.

De comun acord, membrii clubului au decis să suporte costurile de antrenament, intern si extern, ale unei perechi de copii, pe durata unui an competiţional, costuri ce au o valoare de aproximativ 7500 euro.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.