Rotary VARANA cu daruri de Mos Craciun
Data: 21 Dec 2013

Rotary VARANA a oferit daruri de Moş Crăciun pentru copiii bolnavi de diabet din Vrancea. În cadrul celei de-a XIII-a ediţii a evenimentului „Serbarea pomului de Crăciun pentru copiii cu diabet zaharat“, organizată de medicul diabetolog Gheorghe Cocioabă, 30 de copii, cu vârste cuprinse între 1 an şi 4 luni şi 12 ani, au primit în dar, pe lângă dulciuri, hăinuțe și jucării.

La eveniment au participat și oficialitățile municipiului Focșani alături de membrii clubului Rotary, iar organizatorul evenimentului, medicul Gheorghe Cocioabă, a spus că această serbare aduce mare bucurie în sufletul copiiilor diagnosticați cu diabet, mai ales că primesc diferite daruri, de la dulciuri și hăinuțe, până la aparate de testare a glicemiei. „Astăzi (n.r. – ieri) are loc un eveniment deosebit care aduce bucurii copiilor. Anul aceasta am avut parte de foarte mulți sponsori, ceea ce ne-a bucurat. De asemenea, alături de noi sunt membrii clubului Rotary VARANA Focșani, care au venit și dumnealor cu daruri pentru copii. Și o serie de companii care furnizează insulină. Sperăm că cei mici se vor bucura de darurile primite. Acesta este un eveniment foarte important pentru ei. Vor primi dulciuri, aparate și teste de insulină, îmbrăcăminte, jucării și fructe”, a spus doctorul Cocioabă.

Atmosfera a fost animată de colindele interpretate de membrii corului Bisericii „Sfântul Pantelimon“. Lui Moş Crăciun, copilaşii i-au recitat poezii şi i-au cântat colinde. Părinţii copiilor au fost încântaţi de eveniment şi s-au bucurat şi ei alături de cei mici.
Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.