Premierea olimpicilor vranceni
Data: 20 Apr 2009

Elevii vrânceni cu rezultate excepţionale la olimpiadele şcolare au fost premiaţi de membrii Clubului Rotary VARANA din Focşani. Un număr de 18 elevi care s-au clasat pe podiumul olimpiadelor şcolare au primit premii, în cadrul unui eveniment deosebit: concertul aniversar cu ocazia împlinirii a doi ani de activitate a Clubului Rotary VARANA, care s-a desfăşurat la Teatrul Municipal din Focşani.

Membrii clubului au înmânat tinerilor premii în bani în valoare totală de aproximativ 5.000 lei, fiind sprijiniţi în acest demers de reprezentanţii Inspectoratului şcolar. Cei prezenţi la eveniment au putut să urmărească un concert al orchestrei de cameră “Unirea” Focşani, invitaţi speciali fiind doi elevi, Michael Anthony Gay de la şcoala “Stefan cel Mare” şi Mariana Hurjui de la Liceul de Artă “Gh. Tătărăscu”, ambii fiind sponsorizaţi de către club. Talentaţii elevi au încântat publicul cu interpretări de excepţie la pian şi flaut.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea, Adevarul

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.