Tabara de pictura
Data: 29 Jun 2008

Tabara anuală internaţională de pictură de la Teşcani, organizată de Clubul Rotary Bacău, a adunat tineri din multe ţări ale Europei, printre participanţi fiind şi doi tineri din Vrancea. Clubul Rotary Varana a sponsorizat cele două tinere talente de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice Focşani, asumându-şi toate cheltuielile de deplasare, cazare şi participare la cursurile organizate în cadrul Taberei. Vătaşoiu Daniel şi Munteanu Iulian nu ne-au înşelat încrederea, dovedindu-se unii dintre cei mai activi, destoinici şi talentaţi participanţi.

La întoarcerea acasă, ca doi viitori membri Rotaract, cei doi elevi au făcut un raport asupra activităţilor în care s-au implicat pe parcursul şederii lor în tabără – landart, decoraţiuni pe pânză şi sticlă etc. bucurându-ne cu entuziasmul şi tinereţea lor.

Deoarece cei doi tineri au dovedit ataşament faţă de idealurile rotariene, Clubul nostru a hotărât să-i sprijine în continuare în demersurile lor artistice şi de instruire în ale artei, sponsorizând deplasarea acestora la Tabăra de Creaţie de la Chişinău. Le dorim mult succes!

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.