Împreună pentru o sănătate mai bună
Data: 14 May 2016

”ÎMPREUNĂ PENTRU O SĂNĂTATE MAI BUNĂ”, acțiunea caritabilă realizată de Clubul Rotary VARANA Focșani pe 14 mai 2016 la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Popescu”, a venit în sprijinul persoanelor din județul Vrancea care au o situație materială precară dar și diferite probleme de sănătate.

Acțiunea a fost posibilă prin realizarea unui parteneriat între Clubul Rotary VARANA și Spitalul Militar de Urgență din Focșani, în mod special datorită dăruirii și implicării colegilor noștri rotarieni – Laurențiu Bodolan, Veronica Enache și Decebal Popescu, membri ai Clubului Rotary VARANA și a constat în acordarea de consultații medicale gratuite pentru pacienții care nu au venituri sau au venituri mai mici de 1.000 lei/lună. Aceste consultații gratuite au fost făcute de o echipă de medici cu suflet mare care, în această amplă acțiune de voluntariat, au făcut aproximativ 200 de consultații, au tratat și monitorizat în triaj 45 de persoane, fiind făcute 30 de ecografii abdominale, cinci ecografii tiroidiene și patru endoscopii.

13177527_1198298440210462_4984071609815769896_nAlături de membrii Clubului au fost următorii medici specialiști, oameni cu suflet și inimă mare: Dr. Adochiței Constantin – chirurg și ginecolog, Dr. Enache Veronica – oftalmolog, Dr. Laurențiu Bodolan – oftalmolog, Dr. Costan Radu – ortoped, Dr. Huzum Mihaela – ORL, Dr. Dumitrache Mădălina – neurolog, Dr. Ilie Mădălina – psihiatru, Dr. Ilie Olivian – medic de familie, Dr. Dumitrașcu Marian – medic de familie, competent ecografie, Dr. Popescu Decebal – internist și gastroenterolog și Dr. Buruiană Iulian – urolog.

Clubul Rotary VARANA Focșani mulțumește echipei de medici pentru dăruirea de care a dat dovadă în această acțiune caritabilă și va fi încontinuare alături de persoanele cu situații materiale dificile pentru ca acestea să aibă parte de o asistență medicală corespunzătoare.

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.