Bucurie in sufletul copiilor de la Centrul „Danut”
Data: 14 May 2010

Clubul Rotary VARANA Focşani a sprijiit activ participarea Centrului de zi “Dănuţ” la Festivalul Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din Romania, “ONGFest” 2010. Evenimentul a avut loc în perioada 7-9 Mai la Bucureşti, iar Centrul “Dănuţ” a fost invitat special la această acţiune de anvergură a sectorului negurvenamental din ţara noastră, care promovează comportamentul filantropic şi voluntar.

Copii Centrului de zi au realizat în Capitală o expoziţie de obiecte decorative şi au încântat publicul cu un program artistic tradiţional intitulat “Cântec, dans şi măiestrie”. Prestaţia copiilor a fost la înălţime, fapt pentru care au primit invitaţii de a participa şi la alte manifestări cultural-artistice ce au în vedere păstrarea tradiţiilor populare.

Clubul Rotary VARANA a profitat de această participare deosebită a copiilor Centrului de zi “Dănuţ” la “ONGFest” şi le-a oferit acestora, alături de alţi parteneri din judeţul Vrancea, o minivacanţă şi ocazia de a vizita cele mai importante locuri din Bucureşti.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.