Balul de caritate “Poveste de Craciun”
Data: 13 Dec 2008

Evenimentul a debutat, în data de 13 Decembrie 2008, cu un Bal de Caritate, destinat strângerii de fonduri pentru acordarea unor burse de sprijin copiilor selectaţi. Balul „Poveste de Crăciun” s-a desfăşurat la Fashion Center Hotel; amfitrioni au fost membrii Clubului Rotary Varana, secondaţi de echipe de spiriduşi, Crăciuniţe si de însuşi Moş Crăciun. „Marele Maestru Licitator” a fost domnul Sorin Francu, directorul Teatrului “Gh. Pastia”, iar “Maestrul de Ceremonii” domnul Adrian Ciglenean.

Seara de 13.12.2008 a constituit o premieră în viaţa socială a Focşaniului, prin combinaţia de spectacol, muzică, artă dramatică, afirmarea pe scenă a unor talente de excepţie, totul pus în slujba unui scop nobil – acela de a da o şansă unor copii miraculoşi, a căror existenţă ar putea să se schimbe fundamental în bine!

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.