13.01.2012: Lansarea revistei Forum Didactic
Data: 13 Jan 2012

Clubul Rotary VARANA Focșani a fost alături de colectivul redacțional al revistei ”Forum Didactic” care s-a lansat oficial pe data de 23 ianuarie a noului an. Venită ca o necesitate pentru pasionații de cărți și literatură, pentru profesori și elevi, revista este editată de profesorii Lauriana Ailincuţei, Carmen Ion (membru al clubului Rotary VARANA Focsani), Adriana Călin şi Ion Stănel, și oferă o multitudine de informații didactice, utile și interesante.

Evenimentul lansării revistei a avut loc la Ateneul Popular ”Mr. Gh. Pastia” din Focșani în cadrul conferinței cu tema ”Mai avem nevoie de literatură?” la care au participat, alături de fondatorii revistei, numeroși profesori și elevi. Cuvântul de început al conferinței a aparținut invitatului de onoare, cunoscutul critic literar Alex Ștefănescu, membru al Uniunii Scriitorilor Români, care a apreciat conținutul și valoarea revistei. Printre vorbitori s-a numărat și profesorul Florinel Agafiței, care a subliniat consistența materialului prezentat în paginile Forumului Didactic. Printre invitaţi s-a numărat şi inspectorul general adjunct Maria Lupu şi Silvia Chelariu, inspector de limba romană în cadrul Inspectoratului Şcolar Județean.  

Din partea clubului Rotary VARANA, sponsorul evenimentului, au fost prezenți Laurențiu Bodolan, președintele actual al clubului, Rodica Dinuță, Doru Simiz și Marius Ulmeteanu, care au apreciat atât efortul profesorilor implicați în acest demers important pentru comunitatea didactică a orașului nostru, cât și prestanța vorbitorilor, însemnătatea aprecierilor acestora.

rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea, Adevarul, Ziarul Live, Ziare Romanesti

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.