12.2011: Daruri de Craciun pentru copiii cu dizabilitati
Data: 26 Dec 2011

Sărbătorile de Crăciun ar trebui să fie un prilej bucurie pentru toţi copiii, fie că sunt mai mici sau mai mari. Din păcate, nu toţi copiii se pot bucura de farmecul acestor Sărbători, mai ales cei care au probleme grave de sănătate.

Din acest motiv, Clubul Rotary VARANA a făcut un gest de suflet, care să aducă puţină linişte şi căldură în sufletele tinerilor cu dizabilităţi din Centrul de Zi “Prâslea şi Harap-Alb” din Focşani. Astfel, marţi pe 20 decembrie, membrii Clubului Rotary VARANA au mers cu daruri de Crăciun pentru tinerii cu deficienţe de văz şi auz din acest Centru, oferindu-le alimente, dulcuri şi fructe, pentru că aceştia să simtă că Moş Crăciun este alături de ei şi în acest an.< Acţiunea Clubului Rotary VARANA Focşani a ajutat la creşterea încrederii faţă de ei înşişi a celor care, deşi suferă de anumite dizabilităţi, nu îşi doresc sa fie uitaţi şi marginalizaţi. Aceşti tineri au nevoie de sprijin, atenţie şi căldură, iar darurile primite le-au făcut o bucurie în inimile lor curate. rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.