Elev focsanean medaliat la Olimpiada Internationala din China
Data: 20 Oct 2011

Vasile Pârvu, elev al Colegiului Naţional „Unirea” din Focşani în clasa a XI-a a câştigat medalia de bronz la Olimpiada Internaţională a Chinei de Vest, una dintre cele mai puternice întreceri internaţionale din lume. Component al echipei ce a reprezentat România la acest important concurs de matematică, Vasile Pârvu a reuşit să întregească frumoasa colecţie de distincţii internaţionale obţinute de elevii unirişti. Pe lângă cunoştinţele deosebite de matematică pe care le are, Vasile este şi component al lotului naţional de baschet juniori, sport pe care îl practică la LPS Focşani.

Clubul Rotary VARANA Focşani a făcut posibilă această performanţă deosebită şi a asigurat integral costurile şi taxele pentru deplasarea în China a elevului unirist. Clubul s-a implicat şi în acest proiect pentru că unul dintre obiectivele sale este acela de susţine elevii talentaţi, de a le oferi şanse de a-şi testa cunoştinţele cu elevi din alte ţări şi de a demonstra că elevii români sunt printre cei mai talentaţi din întreaga lume.

Legat de această experienţă cu totul specială, elevul nostru a rămas impresionat de ineditul şi diversitatea Chinei, de primirea călduroasă şi condiţiile bune de desfăşurare a concursului. Pentru a mulţumi Clubului Rotary VARANA pentru sprijinul primit, Vasile a purtat cu mândrie un tricou personalizat cu emblema clubului nostru.

rotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea, Monitorul de Vrancea, Sportul de Vrancea

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.