1 Iunie pentru copiii de azi și cei de odinioară
Data: 1 Jun 2019

O zi frumoasă va ramâne mereu o zi frumoasă!

În avans cu puțin timp, Grupul de Acțiune Comunitară Rotary Varana a organizat o nouă acțiune denumită ”1 Iunie pentru copiii de azi și cei de odinioară”, în parcul din Crângul Petrești, la care au participat copiii și mamele abuzate domestic care locuiesc în Centrul de Zi din Găgești (com. Bolotești), coordonat de preotul Marian Tudor. De asemenea, a mai participat și un grup de bătrâni din baza de date a programului Crucea Roșie din Vrancea.

A fost o zi frumoasă în care participanții s-au plimbat în aer liber, au socializat și au asistat la o reprezentație de teatru organizată pentru ei de trupa Meka în amfiteatrul din Crângul Petrești.

Alături de cluburile Rotary Varana, Rotaract și Interact, care formează Grupul de Acțiune Comunitară Rotary Varana, au mai susținut această activitate și Clinica Expert Medical, care a oferit asistența medicală necesară, și compania Pandora Prod care a asigura transportul participanților. Le mulțumim tuturor pentru implicare și le dorim cât mai multe zile frumoase!

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.