Un zambet de 1 Iunie
Data: 1 Jun 2011

De 1 Iunie ~Ziua Mondială a Copilului~ membrii Clubului „Rotary VARANA” Focşani au premiat 15 dintre cei mai buni elevi la învăţătură şi care au o situaţie financiară precară. Copii au fost scoşi la cumpărături de către membrii Rotary VARANA la magazinul Carrefour şi au primit fiecare suma de 400 lei din care au putut să cumpere ce şi-au dorit. „Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul Carrefour Focşani care s-a implicat alături de noi în acţiunea de premiere” a declarat Marius Ulmeteanu, preşedintele Clubului „Rotary VARANA” Focşani. Copii au fost selecționati de cadrele didactice, din rândul elevilor din clasele V–VIII.

Elevii au umplut coşul de cumpărături cu biciclete, role, skate-uri, aparate foto, haine, încălţăminte, dulciuri şi rechizite. Această bucurie de ziua lor a adus un zâmbet pe chipul acestor copii care au rezultate foarte bune la şcoală, într-un adevărat spirit rotarian, de voluntariat şi caritate.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Monitorul de Vrancea,
Ziarul de Astazi,
Monitorul Media,
Niuzer
Ziare Live
Milcovul
Ziarul de Vrancea

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.