Rotary VARANA a renovat doua saloane din Sectia de Chirurgie Pediatrica
Data: 6 May 2014

Clubul Rotary VARANA Focșani a continuat proiectul „Împreună putem schimba vieți” inițiat la balul de caritate organizat în luna Decembrie 2013 și a renovat două saloane din secția de Chirurgie și Ortopedie Infantilă a Spitalului Județean de Urgență Focșani. Acțiunea de binefacere a realizat condiții moderne de spitalizare pentru micii pacienți care vor fi internați în această secție a Spitalului de Urgență.

Inaugurarea oficială a celor două noi saloane a avut loc în prezența membrilor Clubului Rotary și a cadrelor medicale din spital. În cadrul celor două saloane a fost înlocuită complet tâmplăria, a fost montat tapet și covoare antibacteriene, paturile vechi au fost înlocuite cu douăsprezece paturi moderne, dotate cu noptiere și suport pentru perfuzii. De asemenea, au fost reabilitate complet instalaţiile electrică, termică și sanitară. Costul investiției a fost de 75 mii lei, banii provenind de la balul de caritate „Împreună putem schimba vieți”.

Conducerea Spitalului Județean le-a mulțumit celor de la Rotary pentru investiția făcută în cadrul Secției de Chirurgie și Ortopedie Infantilă. „Vă mulțumesc că existați. De un an și ceva de când sunt eu în spital, s-au întâmplat destule, dar cu dumneavoastră a fost ceva deosebit. Faceți lucruri bune și frumoase pentru pacienți și, mai ales, pentru copii. Anul trecut a fost finalizat proiectul la Pediatrie, cu cele 4 saloane, acum acest proiect cu 2 saloane. Celelalte două saloane le-am schimbat paturile cu donațiile primite de la fundația din Olanda. Vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi și să dea Dumnezeu să vă țină obiceiul”, a spus managerul Spitalului Județean, Constantin Mîndrilă.

În ultimii doi ani, Clubul Rotary VARANA Focșani şi-aîndreptat atenţia de mai multe ori spre cei mai mici dintre pacienţii Spitalului Judeţean de Urgență Focșani. Astfel, au fost reabilitate patru saloane din cadrul Secției de Pediatrie şi o sală de nașteri.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.