Plantare mesteceni si magnolii
Data: 6 May 2009

Ca urmare a sarbatoririi a 80 de ani de la infiintarea RC Romania si a indemnurilor venite din partea conducerii Districtului 2241, Clubul Rotary Varana Focsani a hotarat sa se alature initiativei din plan national de a celebra acest eveniment semnificativ prin plantarea a 80 de arbori si arbusti.

In consecinta, in data de 01.04.2009, membrii RC Varana au plantat 25 de puieti de mesteceni si 75 de magnolii in parcul Balcescu si in scuarul din fata Teatrului “Maior Gh. Pastia” din Focsani. In prezenta domnului primar, a reprezentantilor Primariei, ai Consiliului Local si ai mass-media, aproximativ 20 de rotarieni din Focsani s-au strans in parc, la orele 10.00 dimineata, “inarmati” cu pelerine de ploaie, lopeti si harlete. Actiunea a fost un succes, nu numai datorita numarului mare de puieti plantati (100), cat, mai ales, datorita bucuriei pe care toti au descoperit-o, aceea de a planta cu propriile maini un copac si de a simti cat e de important sa faci parte dintr-un grup animat de acelasi scop.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Stiri rol, Zorleni, Stiri azi

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.