Inaugurarea Salii Multimedia
Data: 6 May 2009

Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu Vrancea” şi Clubul Rotary „Varana” Focşani inaugurează Sala Multimedia la Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene.

Prin bunăvoinţa donatorului principal, Clubul Rotary „Varana” Focşani, utilizatorii Centrului de Limbi Străine şi membrii comunităţii vor beneficia de un nou serviciu de bibliotecă, o sală multimedia dotată cu mobilier şi 7 computere complet echipate pentru a răspunde numeroaselor solicitări.
Pe lângă accesul gratuit la internet, vor putea fi consultate materialele multimedia din fondul Centrului, respectiv ghidurile de conversaţie şi dicţionarele pe CD, cărţile audio (audio books) donate de partenerul american John Korst şi multe alte materiale deţinute pe suport electronic.

De asemenea, utilizatorii îşi vor putea redacta materiale şi teme cu posibilitatea de copiere pe CD, DVD sau memory stick, vor putea comunica cu rudele sau prietenii prin intermediul internetului şi webcam-ului.
Centrul propune şi o serie de programe educative cu ajutorul profesorilor voluntari pentru învăţarea utilizării calculatorului şi activităţi culturale în colaborare cu diverse instituţii din ţară şi străinătate.

Sala multimedia va fi inaugurată miercuri, 6 mai, la orele 15.00, în prezenţa membrilor Clubului Rotary şi a invitaţilor acestora, la Centrul de Limbi Străine din str. Republicii, nr. 8, vizavi de parcul Bălcescu.
Biblioteca şi Clubul Rotary îşi aşteaptă toţi prietenii să le fie alături!

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea, Ziare.com

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.