Sponsorizare STEF 2008
Data: 6 Jun 2008

Stagiunea Teatrală a Elevilor Focşăneni (STEF) este una dintre cele mai longevive activităţi culturale din Vrancea, ajungând, anul acesta, la a XXVI-a ediţie.

Gala STEF, găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor din Focşani, a beneficiat de implicarea de excepţie a Clubului Rotary “Varana” Focşani, care a sponsorizat toate premiile, în sumă totală de 4600 RON.
În concurs au intrat şase licee, echipele de elevi interpretând piese adaptate după Andreea Perrucci, Moliere, G.M.Zamfirescu, Gogol, Jiri Menzel.

Juriul, alcătuit din doamnele Marinela Ţepuş, Diana Lupescu şi Georgeta Vioreanu, a stabilit clasamentul pe licee şi premiile individuale, pentru deosebite performanţe actoriceşti.
Premiile au fost oferite de domnişoara Luminiţa Teodorescu, reprezentanta Clubului Rotary Varana Focşani, după cum urmează:
Premiul I – Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”
Premiul al II-lea (două premii) – Liceul Pedagogic „Spiru Haret” şi Colegiul Naţional „Al.I.Cuza”
Premiul al III-lea (două premii) – Grupul Şcolar de Industrie Uşoară şi Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu”

Premii individuale de interpretare au obţinut trei elevi de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, doi elevi de la Colegiul Naţional „Al.I.Cuza” şi doi de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”.
În întreaga acţiune au fost implicaţi aproape 100 de elevi, profesori şi îndrumători, colegi rotarieni, neuitând aici nici pe cei peste 3000 de spectatori plini de entuziasm care au urmărit piesele.

Clubul Rotary “Varana” Focşani, motivat de succesul înregistrat de STEF 2008, îşi propune susţinerea în continuare a acestui proiect anual şi, eventual, preluarea integrală a acestui eveniment, începând din anul 2009.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.