Donatie de aparatura medicala
Data: 4 Apr 2011

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani a primit 4 aparate medicale şi Spitalul Panciu a primit un aparat medical pentru Secţiile de nou-născuţi. Prin intermediul preşedintelui clubului, domnul Marius Ulmeteanu şi a foştilor preşedinţi Doru Simiz şi Rodica Dinuţă, acestea echipamente au fost donate de Clubul Rotary VARANA secţiilor de nou-născuţi şi de pediatrie. Aceste echipamente erau absolut necesare, mai ales că lipseau din dotarea ambelor spitale şi se vor dovedi foarte utile în condiţiile în care foarte mulţi copii se nasc cu probleme respiratorii.

Aparate care monitorizează şi previne apariţia simptomelor de apnee sunt foarte bune pentru avertizarea personalului medical care îngrijeşte cei mai mici copii, de la cei prematuri până la cei de până un an, pentru că aceştia sunt cei mai predispuşi la infecţiile respiratorii. Managerii celor două spitale le-au mulţumit reprezentanţilor Clubului Rotary VARANA pentru donaţia făcută şi speră că această colaborare începută să continue pe viitor. Preşedintele clubului, Marius Ulmeteanu i-a asigurat că Rotary VARANA se va implica în continuare în astfel de acţiuni caritabile şi va sprijini comunitatea din judeţul nostru.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Astazi, Portal Vrancea, Ziarul de Vrancea, Milcovul, Roportal

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.