Balul de caritate Mugurii Romaniei
Data: 3 Dec 2011

A patra ediţie a Balului de caritate organizat de Clubul Rotary VARANA la Hotelul Fashion Center a purtat numele de "Mugurii României" şi a avut ca scop nobil strângerea de fonduri pentru renovarea, modernizarea şi dotarea unei săli de naşteri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani.

Evenimentul a beneficiat de prezenţa membrilor clubului Rotary VARANA şi a invitaţilor lor, oameni de afaceri, reprezentanţi ai instituţiilor şi administraţiei locale şi judeţene, invitaţi de la alte cluburi Rotay din ţară, chiar şi din Grecia. Seara festivă a început cu prezentarea proiectelor realizate de club în ultimul an şi anunţarea noului proiect de anvergură, renovarea şi modernizarea unei săli de naşteri de la Spitalul Judeţean, acţiune care pleacă de la unul dintre obiectivele principale ale Rotary International şi anume sprijinirea mamei şi copilului.

Preşedintele clubului Rotary VARANA Focşani, medicul Laurenţiu Bodolan, a precizat că prin această iniţiativă se doreşte oferirea unor condiţii prietenoase mamelor care nasc la Spitalul Judeţean. "Comunitatea nu este o entitate abstractă ci un organism viu, alcătuit din membrii ei. Ajutorul acordat de fiecare dintre noi se răsfrânge asupra familiei din care facem parte", a afirmat preşedintele clubului. Startul în adunarea de fonduri a fost dată de o licitaţie la care au fost disponibile obiecte vestimentare create special pentru eveniment de importanţi creatori români, tablouri deosebite donate de artiştii Liviu Nedelcu şi Elena Bîrhală şi goblenuri lucrate de "Clubul Gărgăriţelor".

Proiectul ambiţios al clubului Rotary VARANA urmăreşte să adune fondurile necesare până la sfârşitul anului viitor, prin evenimente caritabile cât şi din sponsorizări. Alături de această acţiune va continua şi susţinerea financiară a unor copii de excepţie, dar şi a altor scopuri caritabile, în spiritul nobil rotarian.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea, Monitorul de Vrancea, Ziarul de Astazi, Portal Vrancea.com.ro

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.