Rotary VARANA a premiat elevii cu rezultate bune la invatatura
Data: 1 Jun 2014

De Ziua Copilului, 1 Iunie, clubul Rotary VARANA a premiat 15 elevi de gimnaziu care invata la scoli si licee din Focsani si care au note bune la scoala, dar care au o situatie financiara modesta. Fiecare dintre elevi a primit 400 lei din partea clubului Rotary din Focsani, bani cu care au putut sa-si cumpere ceea ce si-au dorit din supermarketul Carrefour, in special carti, haine si incaltaminte.

Aceasta actiune umanitara a adus bucurie in sufletul elevilor, care au fost selectati dintre elevii din clasele V-VIII cu media generala peste 9.50 si cea la purtare de 10, si care au primit o recomandare din partea dirigintelui sau a directorului. A contat si situatia precara a copiilor, care provin din familii cu venituri mici sau familii cu diverse probleme.

Rotary VARANA a inteles si a ales sa sprijine performanta si rezultatele foarte bune la invatatura ale elevilor focsaneni care, in pofida dificultatilor, se mentin la un nivel ridicat. Prin aceasta actiune, clubul Rotary le-a oferit elevilor o bucurie, un zambet si un viitor putin mai bun.

Mai multe informatii despre aceasta activitate a clubului Rotary VARANA in Monitorul de Vrancea si Ziarul de Vrancea.

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.