Rotary VARANA Focșani a organizat Promenada Inimilor – ediția 2016
Data: 26 Sep 2016

Clubul Rotary VARANA Focșani a continuat și în 2016 programul ”Promenada Inimilor”, proiect ce își propune să încurajeze populația din comunitatea noastră să facă mișcare și sport, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.

Evenimentul organizat de Clubul Rotary VARANA alături de Fundația Română a Inimii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, ce a marcat Ziua Mondială a Inimii de pe 29 septembrie, s-a desfășurat ca un marș cu o lungime de 1,7 km prin centrul orașului la care au participat sute de focșăneni de toate vârstele, dornici să facă mișcare pentru o sănătate mai bună.

Program internațional implementat deja în peste 10 țări europene, ”Promenada Inimilor” a fost organizată de Rotary VARANA Focșani pentru a treia oară la Focșani, fiind un eveniment care încurajează persoanele de toate vârstele să facă mișcare și sport pentru o inimă sănătoasă și o viață activă.

”Știm cu toții că sănătatea este, poate, cel mai important lucru din viața noastră, dar, din păcate, mulți dintre noi obișnuim să ne gandim la ea doar atunci când încep să apară unele semne că sănătatea noastră nu mai e perfectă. Promenada Inimilor este un proiect de conștientizare si de asumare a importanței mișcării pentru un trai sănătos si are ca scop încurajarea persoanelor de toate vârstele să meargă pe jos și să facă sport. Indiferent de vârstă, cu toții avem de beneficiat în urma unei plimbări zilnice, mijloc de a ne îmbunătăți calitatea vieții.” a declarat profesoara Carmen Ion, Preşedintele Clubului Rotary VARANA Focșani pentru anul rotarian 2016-2017.

Numărul mare de participanți care și-au pus inima la treabă prin mișcare la ”Promenada Inimilor” ediția 2016 a întărit faptul că focșănenii sunt atenți și preocupați de sănătate. Iar acțiunile și evenimentele organizate de Clubul Rotary VARANA Focșani care sprijină sportul, activitatea fizică și sănătatea sunt apreciate și binevenite.

 

 

 

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.