Conferinta districtuala Rotary District 2241
Data: 8 Jun 2013

Conferința districtuală Rotary International District 2241 a avut loc în perioada 6-8 Iunie 2013 la Hotelul J.W. Marriott din București și s-a bucurat de prezența membrilor Cluburilor Rotary din întreaga țară.

În prima zi a Conferinței, după ceremonia de deschidere, au fost prezentați oaspeții și programul de desfășurare. Radu Popescu, guvernatorul Rotary District 2241, a ținut cuvântul de bun venit, au urmat prezentările raportelor de activitate și cuvântul reprezentantului Președintelui Rotary International, Jack Best.

A doua zi a evenimentului a cuprins cuvântări din partea Guvernatorului Lions International District 124 Romania – dl. Paul Grecu, mesajul Președintelui Rotary International – dl. Sakuji Tanaka, rapoarte de activitate si prezentări pe teme vocaționale. La sfârșitul lucrărilor au fost discutat modalitarea de nominalizare a guvernatorului pentru anul 2016-2017 , nominalizare comisie creare al doilea district și votul membrilor electori.

În ultima zi a Conferinței s-a comunicat celor prezenți rezultatul votului și s-a trecut la Ceremonia de transfer a Guvernoratului, care a inclus prezentarea programului, a bugetului și a echipei districtuale pentru 2013-2014.

Membrii Clubului Rotary VARANA împreună cu președintele Dumitru Ducan au fost prezenți la acest eveniment important pentru Rotary în România, s-au implicat activ în activitațile și lucrările prezentate.

 

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.