Sponsorizarea stagiunii STEV 2010
Data: 28 May 2010

Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni din anul 2010 este un reper important pentru mişcarea artistică a tinerilor vrânceni, care au pus în scenă spectacole în adevăratul sens al cuvântului. Dramaturgia, regia, interpretarea, costumaţiile, luminile, jocul scenic, toate au concurat la succesul pieselor de teatru, au captat atenţia şi aprecierea juriului, dar şi a spectatorilor.

Trofeul ediţiei a XXVIII-a al STEV 2010 a fost adjudecat, ca şi anul trecut, de către elevii Colegiului Naţional „Unirea”, următoarele locuri pe podium fiind ocupate de Colegiile „Al. I. Cuza” şi „Edmon Nicolau”. Festivitatea de premiere a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă” şi a fost încărcată cu emoţii pentru participanţi. Valoarea totală a premiilor a fost de 4.500 lei şi a fost asigurată de Clubul Rotary VARANA Focşani, sponsor oficial al STEV 2010.

Primul loc pe podium şi trofeul stagiunii din acest an au revenit elevilor-actori „unirişti” care au câştigat aprecierea juriului cu piesa „În largul mării” după Sawomir Mrosek. Pe lângă marele premiu în bani, 1.500 lei, echipa „uniriştilor” a fost invitată să joace acest spectacol şi pe scena Teatrului „George Ciprian” din Buzău, în luna octombrie.

Premiul al doilea a fost adjudecat de elevii Colegiului Naţional „Cuza” cu piesa „Bădăranii” după Carlo Goldoni, valoarea acestui premiu fiind în valoare de 1.000 lei. Locul al treilea a reveni Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” cu spectacolul „Măştile iubirii”, valoarea premiului fiind de 800 lei.
Cei mai talentaţi elevi au primit distincţii individuale pentru interpretările lor, toate aceste premii speciale fiind răsplătite cu suma de 200 lei. Toate cele nouă licee participante au primit diplome şi multe aplauze din partea publicului. Clubul Rotary VARANA Focşani, cel care a susţinut integral desfăşurarea evenimentului, a fost alături de participanţi şi în acest an. Evoluţiile de excepţie ale tinerilor elevi şi aprecierea publicului au consolidat demersul pe care Clubul Rotary şi l-a impus, acela de a susţine în fiecare an Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni, să fie o alegere foarte bună.

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea, Monitorul de Vrancea

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.